viernes, 1 de marzo de 2013

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré


La obra tracta sobre les relacions de parella a varies etapes de la vida i edats diferents pero la organització de la sala és caótica, estavem enxovats i sense fer files. Era un agovio.

A barcelona ja l'havien fet fa molts anys ara ho tornen a donar al teatre Poliorama. Aquest teatre està ubicat a les Rambles (barcelona) a prop del centre.

La obra en si está bé, no fa gaire hi vaig anar a veure-la i em va agradar com a musical. Les cançons no són conegudes i están plenes de sentiments. És sentimental i emotiu pero té el seu punt còmic. De fet el gènere d'aquesta obra es cataloga com a comèdia musical.

La directora és Elisenda Roca, es la seva primera vegada com a tal, i li ha sortit bé perque la obra t'atrapa i t'acaba enganxant. Es distreta, entretinguda i divertida.

Veureu que els actors són catalans i les músiques també, que no us espanti, que sigui catalana no vol dir que no sigui bona. És bona, us ho garanteixo, a més ho fan molt bé.

Espero que us agradi, a mi m'ha agradat i espero que a vosaltres també. Podeu comprar les entrades a travès d'aquest link:     http://www.ticketmaster.es/nav/ca/teatro/barcelona/teatre_poliorama_08v2/t_estimo_ets_perfecte_ja_et_canviare/index.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario