viernes, 30 de junio de 2017

 https://www.parlament.cat/imgweb/web/M/353815.jpg
Un panell informatiu situat a l'entrada lateral del Parlament convida des d’aquest dimecres passat els visitants del parc de la Ciutadella a conèixer el palau que està situat al final del parc y el davant mateix del patí de les armes.
La presidenta, Carme Forcadell, es va desplaçar fins al panell, que convida el ciutadà a "visitar la seu d'un dels parlaments més antics del món" i informa en català, aranès, castellà, francès i anglès sobre com reservar dia i hora per fer-ho.

El visitant pot sol·licitar quan ho desitgi una visita guiada, gratuïta, dura aproximadament de quaranta-cinc minuts, en diversos idiomes i a càrrec d'un especialista que l'endinsa en la història del Parlament a partir dels espais més emblemàtics del palau i li explica les funcions. Per tramitar la sol·licitud el ciutadà és informat que disposa d'una entrada específica a la web: www.parlament.cat/visites. El panell també permet accedir al formulari de reserva per mitjà d'un codi QR. Les reserves es poden fer a l'instant i es confirmen en vint-i-quatre hores.

El 2016 gairebé 52.000 persones van visitar el Parlament. Més de la meitat eren escolars de primària, secundària i cicles formatius; prop de 12.000, grups d'adults i visites individuals, i més de 6.500 van aprofitar la jornada de portes obertes de l'Onze de Setembre.
Aquesta iniciativa s'emmarca en la voluntat de transparència i d'obertura a la ciutadania de la institució.

Espero que us agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario