martes, 22 de enero de 2013


Tots els llibres de Federico Moccia:

El paseo
 
Carolina se enamora

Perdona si te llamo amor i Perdona pero quiero casarme contigo (2 parts)

A tres metros sobre el cielo y Tengo ganas de ti (2 parts)

Esta noche dime que me quieres

 

Destacades:

Perdona si te llamo amor, A tres metros sobre el cielo i Tengo ganas de ti són les 3 primeres pel·lícules portades al cinema a Espanya. A tres metros sobre el cielo ha sigut la més destacada per esser  el protagonista, l’actor Mario Casas. Per tant, ell també hi es a la segona entrega de la pel·lícula Tengo ganas de ti.

Encara que les pel·lícules estiguin ben adaptades, els actors també ho afavoreixen. Ja que s’han posat molt de moda, Mario Casas i Maria Valverde, per les series: Los hombres de Paco, El barco i La fuga.

Actualment, podem trobar el llibre Esta noche dime que me quieres a totes les llibreries des del dia 24 de gener.

Tots els llibres d’aquest autor són novel·les d’amor sobre nois adolescents que no es coneixen de res, el destí els fa unir i s’acaben enamorant.  Per això la gran majoria de fans són joves.

Aquest autor m’agrada com escriu, l’estil dels seus llibres i que són lectures fàcils perquè t’acabis enganxant.  Però aquesta vegada ha volgut dramatitzar-lo.  El protagonista havia tingut un incident i retorna al seu passat, però té por de trobar parella. I la segona protagonista havia quedat amb cadira de rodes.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario