jueves, 15 de noviembre de 2012

Entrevista a Sofia Ripoll


 
Quantes aficions tens? Parla’m de les teves aficions.

Unes quantes. Les meves aficions són el cinema, la música, els videojocs, els llibres i la radio.

No puc viure sense música.

 

Tant t’agrada la música?

Si, sempre m’ha agradat. Des de ben petita.

 

Em podries dir quanta música tens guardada?

Uf. Exactament tinc 75 discos, sense exagerar. Es la meva passió.

 

Però, on t’ho guardes? Si no t’hi deuen caber.

Els cassets en un calaix, i els cd’s a dintre de l’armari. Separo la música en uns porta discos i la carcassa amb el llibret, en un altre.

 

Això vol dir que t’ho compres a la botiga. I no es millor baixar-te la música per l’ordinador?

També em baixo música, però només per mp3. M’estimo més comprar-ho a la botiga, sempre és millor l’original. La qualitat es més bona. Les fotos dels llibrets no les veus a ningun lloc i, ara han tornat a posar les lletres de les cançons. On hi hagi el original...

 

Quin tipus de música t’agrada?

De tot una mica. El rock es el que més m’agrada. Tinc música pop, rock, rumba, hip hop, dance, cúmbia i fusió flamenc.

  

Quins son els teus grups i solistes preferits?

Maná son els millors, Back street boys, The Black eyed peas, Britney Spears, Eminem, David Guetta, Rihanna i Simple plan com a internacional. El barrio, Amaral, Huecco, Raúl i Paulina rubio com a solistes.    

 

Anteriorment havies sigut actriu, explica’ns la teva experiència.

Si, havia fet obres de teatre a Badalona i a Sant Adrià del besos. Inclús he sortit com a extra a alguna pel·lícula. Em vaig cansar de fer càstings i ho vaig deixar. És difícil ser actriu.

 

També havies fet ball. Quin tipus de ball?

Havia fet balls llatins (cúmbia, bachata, salsa, reaggeton, cha cha cha i merengue) a barcelona, una vegada em vaig presentar a un càsting de un  concurs de televisió, i no vaig passar. A Badalona vaig fer un curs  intensiu de Hip hop, però no seguia el ritme i ho vaig deixar-ho, en mig del curs.

 

Tothom te vicis, em podries explicar quins vicis tens?

En tinc varis, un d’ ells no el penso explicar. Abans era ludòpata, però no anava a casinos. Em gastava molts diners per jugar a màquines de jocs. Solament per que tenia molt nervis i em dedicava a descarregar-ho d’aquesta manera , fins que un dia em vaig donar compte que no podia ser i ho vaig deixar de cop. Sempre hi anava amb les amigues.

Els videojocs sempre han sigut la meva perdició i el meu vici. Em vaig comprar una consola i de tant en tant l’utilitzo. En una hora al dia ja en tinc prou. Conec gent que està totalment enganxada, i es passa fatal. Com a mínim s’estan entre 2 o 3 hores al dia. Un dels meus vicis és el món del cinema, sempre estic a la última. 

 

T’agrada la lectura però que t’agrada més, escriure o llegir?

Les dues coses, però sobre tot escriure. Tinc molta imaginació, m’invento històries i ho plasmo en paper. M’agrada llegir histories de humor, també les d’amor. Actualment escric per una revista digital, m’hi sento molt a gust. Es com si tingués energia de tot.

 

Quins autors t’agraden?

El Federico Moccia, la Sophie Kinsella, Emily Giffin i Stephen King son els que més m’agraden. A través de la pel·lícula Crepúsculo, vaig descobrir una nova autora i m’encanta.     

 

Per acabar, em podries dir quins jocs tens a casa?

Conservo els clàssics jocs “Donkey kong, street fither 2, Pokemon” i carreres de motos quant encara hi havia la gameboy color.
Des que em vaig comprar la Nintendo DSi, tinc jocs d’estratégia com “el professor layton y la caja de pandora”. Dragon ball, X men, Fifa 10 i Final fantasy. Tinc the sims 2 via mòbil. Entre altres.

 

 

Raquel Viñes (Amiga)

                   

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario