miércoles, 6 de mayo de 2015


Museu Henri Toulouse- Lautrec

 

Aquest cap de setmana llarg de tres dies seguits vaig estar a Albí. El poble a on va nèixer Henri Toulouse- Lautrec . Vem estar visitant el poble d’Albí entre altres llocs. El que menys em va agradar va ser la visita guiada del museu.

 

La visita amb la nostra guía era privada i donava moltes explicacions sobre alguns dels quadres. A penes ens deixaven mirar els quadres amb tranquilitat. El museu estava ple de gent i les explicacions que donava era bastant aburrides. No era gens dinámiques. Entre tots s’ens va fer aburrit, cansat i pesat.

 

 Vem tenir que fer tot el recorregut pel museu i fins a l’últim moment ens van dir que podiem tornar a entrar a mirar a veure el que no haviem vist, i no ens deixaven veure. Entre comentaris del tipus, “no donaré explicacions de tot perque hi han molts dels quadres”.

 

També hi havía gent que s’hi ajuntava en el nostre grup. Aixó va fer que la nostra altre guia es va enfadar i els hi va dir amb ells que era privada, que no s’ajuntèssin i que féssin el favor de marxar per tercera vegada.

 

A veure penso jo que era millor fer la visita nosaltres sols sense guia i sense explicacions de tot, quadre per quadre. De lo mes interesant pel guia i no per nosaltres.

Fora d’aixó el que valía mes la pena va ser al voltant del museu. Les vistes son maques des d’allà.

 

Una curiositat del poble, hi ha escriptures de Henri Toulouse- Lautrec a les botigues d’Albí.       

No hay comentarios:

Publicar un comentario