miércoles, 6 de mayo de 2015


Història de Toulouse-Lautrec

 

Aquest cap de setmana passat vaig anar juntament amb la meva parella i els seus pares a Albí. El Poble a on es conegut el pintor Henri Toulouse-Lotrec per nèixer allí i portar les pintures al museu.

 

Henri era un prodigi, des de ben petit pintava quadres. Per ell i la seva mare era massa aviat. Als 12 anys va començar a dibuixar.  Va començar molt jove a pintar pero el seu estil de dibuix a l’hora de exposar va tenir els seus problemes.  Així que la seva mare va tenir que anar a varis museu perque li exposessin les seves pinturesper ser massa jove i com que no ho acceptaven també perque no era tan important al museu mes important de França perquè ho valoressin, els hi van dir que no. Van tenir que recórer a varis llocs pero s’hi negaven fins que el van portar al museu de Albí i els hi van dir que si.

 

Segons el que ens han dit les nostres guies. Era baixet i tenía complexe de baixet per culpa de haber tingut dos accicents a les dues cames. Quedar-se sense cames va ser per ell un infern. Ell volia ser alt.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario