viernes, 17 de marzo de 2017

Museu de la xocolata

Fa uns dies vaig estar al museu de la xocolata, em va agradar bastant. La veritat es que ja feia temps que no hi anava i hi habien figures de xocolata diferents de les que ja havia vist i de tota mena i de una mida gran, com si es tractés de un falla.

A l'entrar ens van donar una xocolatina però servía com a entrada ja que tenia a la paperina un codi bidi per poder detectar i demostrar que es podía passar per una màquina similar com a les que tenim en el metro. Desprès ens la podriem menjar si volguèssim o bé guardar-la.
Una vegada dins de la sala  es pot veure una descripció dels processos de com es fa i s'elabora la xocolata. A part de que també podies veure les figures que s'exposa inclús la maquinaria d'elaboració.

També es podia veure reproducción en video de com es forma el procès de la xocolata. La visita té una durada de uns 45 minuts aproximadament.

Per sort a allà ens podiem fer fotos i deixaven fer-ne, així que vem aprofitar la ocasió per fer-ne ús del mobil.

A mi em va agradar bastant sobre tot perque em vaig fer una foto al mono mes simpátic de badalona. era la reprodució de l'Anis del mono o bé una foto a on surt bambi.

Aqui us deixo alguna foto que vaig fer i espero que us hagi agradat.      


No hay comentarios:

Publicar un comentario