miércoles, 5 de febrero de 2014

Bits


El nou espectacle de El tricicle es diu Bits.
Expliquen en clau d'humor què és un bit, s'inventen els noms de les webs mes conegudes com Facebook, instagram, google, entre altres i es dediquen a fer gags.
Durant la obra fan gags molt diversos de temes diferents i a la hora de canviar d'escenografia, ho deixen sense llum perqye puguin muntar i desmuntar, i canviar-se de roba. També interactúen amb el públic.


La obra està ben feta i fa gràcia, unes están millor que d'altres.


El triclicle es uns dels grups teatrals mès importants en la cultura catalana. Van començar fent televisió abans que al teatre i tota obra que fan ells, el públic els segueix de tal manera que omplen les butaques dels teatres. Inclús tenen compte de Facebook i tenen 26465 persones agregades.


Prou que ens va costar de trobar lloc per dos persones a la mateixa filera a les butaques del teatre poliorama en qualsevol divendres, dissabte o diumenge del mès de gener i febrero. Al menys vam poder disfrutar de veure Bits en un bon lloc i poder veure al tricicle en viu. Son genials.


Si voleu veure la obra, encara esteu a temps. Reserveu la vostra entrada per ticketmaster o bé a les taquilles del Teatre Poliorama.       



No hay comentarios:

Publicar un comentario