jueves, 26 de septiembre de 2013

la dependència de tenir mòvil

Cada vegada veig que ja més gent que está enganxada amb el móvil pero el pitjor que es pot fer és anar amb aquest aparell a la má en comptes d'estar guardat a la butxaca del pantaló, en el cas dels homes, o al bolso, en el cas de les dones.
Cada vegada són més els que ho fan. Aquestes ànsies de tenir el móvil a prop teu es dolent. Deixa respirar el móvil, si us plau. N'hi ha que están continuament mirant si rep algún tweet, Facebook, missatge o trucada. No cal estar tant pendents. Sembla que tinguèssim un tic de tant encendre la llum del móvil per res.

Així creieu que s'acabi de seguida la batería? Efectivament aquest es el mal d'aquests mòbils, que s'acaba de seguida la batería. Les aplicacions i les xarxes socilas tenen la culpa, xupen més la batería.  A mi em dura 2 dies en comptes de 1, com la majoria de persones.

Per aprofitar-ho més, podreu fer-lo servir quant sigui necessari i, si pot ser, quan aquest s'estigui recarregant. excepete quan tinguis trucades que és quan després se us apagará sol el móvil. A mi m'ha passat més d'un cop.
Fem un consúm mes responsable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario